Ontdek het gemak van online boekhouden

De meest bewezen én krachtige online boekhoudsoftware van Europa.
Ontdek wat Adconed & Twinfield voor uw organisatie kan betekenen.


Overal toegankelijk

Al uw gegevens in de cloud, u heeft alleen een internetbrowser nodig. Twinfield Online Boekhouden draait op alle browsers en besturingssystemen (Windows, OS). Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens.

Makkelijk kopelbaar

Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 100 partners in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van uw bestaande systemen.

Toekomstgericht

Continu zijn de developers van Twinfield bezig met de nieuwste ontwikkelingen; wat gaat er spelen op technisch gebied en hoe kan dit geïntegreerd worden in de applicatie? Twinfield blijft zichzelf ontwikkelen om de klant het meest innovatieve product te kunnen bieden.


Heldere prijsstelling

Twinfield is niet modulair opgebouwd. Zo rekenen we geen extra kosten voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Geen verborgen kosten, maar een vast, laag bedrag per maand.

Meer samenwerken

Twinfield wordt ondersteund door honderden administratie- en accountantskantoren. Dit betekent dat ondernemer en accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie kunnen werken. Samenwerking tussen accountant en ondernemer is nog nooit zo efficiënt geweest.

Voor professionals

Twinfield Online Boekhouden wordt gebruikt door duizenden professionals binnen administratie- en accountantskantoren. Van groot tot klein. Zij vertrouwen vele administraties toe aan Twinfield Online Boekhouden. Twinfield is niet voor niets marktleider.


Veilig

Twinfield wordt driemaandelijks ge-audit door BDO. Dit certificaat is een kwaliteitsstempel waaruit blijkt dat Twinfield voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een professionele en veilige online dienstverlening. Daarnaast worden vele technische maatregelen genomen waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Lees alles over beveiliging

Boekhoudpakket++

Twinfield biedt behalve een State of the art product een totaalconcept. Als geen ander kent zij de markt en de uitdagingen voor accountants, administratiekantoren en ondernemers. Daarom kan zij haar klanten verder helpen met meer dan alleen online boekhouden; Twinfield kan ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een bijbehorende marketingstrategie.

Bewezen

Twinfield was de eerste die elf jaar geleden met online boekhouden startte. In die tijd is Twinfield omarmd door duizenden accountants- en administratiekantoren en tienduizenden bedrijven in Europa en groeit het bedrijf nog steeds.

Adconed voor úw gemak

Adconed voor úw toekomst