Waar staat Adconed voor?

Adconed heeft de visie dat de administratie van elke onderneming steeds belangrijker wordt om succesvol te zijn. De administratie omvat meer dan alleen de boekhouding. Ook bijvoorbeeld een klant/relatiesysteem (CRM), de voorraad, het kassasysteem, moeten zijn gekoppeld aan de boekhouding. Dan ontstaat echt een totaal beeld; zeg maar Administratie 2.0 Adconed helpt MKB-ondernemers om – op betaalbare en efficiënte wijze – hun huidige administratie om te vormen tot administratie 2.0.


Visie van Adconed

  • Geen coach, maar loods
  • Bij de klant gebeurt het
  • Betrokken bij uw zaak
  • Online samenwerken

Betrokken: Adconed uw ondernemingsloods

Adconed is betrokken bij uw zaak! Wij zien onszelf als de loods voor ondernemers. Niet van een afstand adviseren (“iets roepen”) maar zelf meevaren. Naast de ondernemer op de brug staan in plaats van de ondernemer op ons kantoor ontmoeten. Onze werkplek is dus zo veel als mogelijk bij de ondernemer zelf. Wij staan in direct contact met de ondernemer. Kortom: op een directe en efficiënte wijze samenwerken. Dat is onze visie. Hoe wij dat doen, leest u hieronder.

Efficient: online bedieningsconcept van Adconed

Onze dienstverlening als loods is modern en vooruitstrevend. Als je efficiënt wil samenwerken moet je beschikken over goed gereedschap en adequate kennis. Het is belangrijk om op elk moment te weten hoe de onderneming er voor staat. Door online samen te werken bent 24/7 op de hoogte. Alleen dan kun je snel schakelen. De belangrijkste onderdelen van onze dienstverlening zijn daarom:

  • Online Boekhouden
  • Online Salarisverwerking
  • Online Rapportage

Alle onderdelen zijn in één omgeving met elkaar verbonden (portal). Klanten hebben toegang tot deze omgeving. Hierin kunnen wij samen met de klant efficiënt samenwerken. Alle informatie is beschikbaar en up-to-date. Adconed kan zo de ondernemer sneller en gerichter ondersteuning in zijn bedrijfsvoering.

Ontdek samen met ons de voordelen van up-to-date (financiële) informatie voor uw onderneming. Adconed biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een veilige toegang tot uw gegevens. Vanaf iedere werkplek met toegang tot het internet kunt u gegevens invoeren, wijzigen en raadplegen.

Hoe werken we samen?

Allereerst bepalen we samen op welke wijze we gaan samenwerken. Veelal betreft het één van de volgende samenwerkingsvormen:

  • U besteedt de gehele financiële en/of loonadministratie uit aan ons
  • U voert een beperkt aantal administratieve werkzaamheden zelf uit
  • U verzorgt de gehele financiële en/of loonadministratie zelf, al dan niet onder begeleiding van ons